12 Juni 2023

Goed nieuws voor Vegetariërs en Veganisten,

Al enige tijd koken we 1x p.maand een vega(n) menu.
Dit bestaat uit een voor, hoofd en nagerecht.
Verder staat er altijd een vegetarisch gerecht op de kaart.

Houd onze Facebook pagina in de gaten voor het bestellen en afhalen, of voor het menu, maar ook om te kijken wat er in het weekend speciaal is.
Kijk wekelijks even op de donderdag en vrijdag of er iets lekkers bij zit, om op te halen of om gezellig bij ons te komen eten.
Binnen en buiten hebben wij gedekte tafels en stoeltjes staan.

Tot snel,...

https://www.facebook.com/vanhattumhuis/

 

17-05-2023,

Hallo, leuk dat je komt kijken, er is weer iets nieuws. 'T Durpsuus Driewegen gaan wij ondersteunen, maar ook zeker nog altijd bij ons wat lekkers kunnen blijven eten. Zie de folders en de oproep voor personeel en vrijwilligers.

08-04-2022

Hé hallo daar....., hier zie je de laatste nieuwtjes en deze keer is dat geüpdatet, want de COVID maatregelen zijn zo goed als vrijgegeven. Dus dat betekend dat wij (en jullie als bezoekers ook) weer samen kunnen genieten van uit eten bijvoorbeeld?

Dus hieronder alvast een gedekte tafel bij ons, met een nieuwe placemat, met weetjes uit de omgeving erop, hartstikke leuk om te lezen tijdens t wachtten op je eten of om het erover te hebben met je tafelgenoot. Kom je snel kijken?

 

Ellewoutsdijkse postzegels !!

(website)

De natuur rond Fort Ellewoutsdijk staat centraal in een nieuwe postzegelserie.
Die komt op 3 januari 2022 uit. 
De serie is een initiatief van PostNL en Natuurmonumenten. Die brengen jaarlijks meerdere series uit waarin natuurgebieden centraal staan.